Sunday, February 13, 2011

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ




Κωσταλέξι οι απεργοί της πείνας...
....προπυλακίσανε τους λειτουργούς Υγείας,


τραυματισμένοι οι γιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ ...
...αιμόφυρτοι σύρθηκαν στα γραφεία του Οργανισμού

...κατηγορήθηκαν για ... (!)Χρυσαυγίτες οι γιατροί του  ΚΕΕΛΠΝΟ που προσέτρεξαν να προφυλάξουν τον πληθυσμό απο μεταδοτικά νοσήματα.

Αδιανόητη επίθεση που καταστρατηγεί τα δικαιώματα ολόκληρου του ελληνικού λααού ως προς την ακεραιότητα της προσωπικής υγείας του κάθε πολίτη αλλά και το υπέρτατο αγαθό της Δημόσιας Υγείας, σε μια χερσόνησο σαν την Ελλάδα στο παγκόσμιο υγειονομικό χωριό:

Μετά απο 40 ημέρες καπηλείας των άμοιρων μεταναστών που χρησιμοποιούνται σαν έμβλημα κοινωνικών αγώνων στην καρδια της Αθήνας , στο έμβλημα του πανεπιστημιακού ασύλου, οι εντεταλμένοι λειτουργοί της Κοινωνικής Ασφάλειας, δηλαδή οι γιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ, παρεμβαίνουν για να διασφαλίσουντην υγεία όλων μας υπο την αναγκαιότητα των αρχών της Παγκόσμιας Υγειονομικής Ασφάλειας.
(Σε απλά λόγια:  Αν ένας απο τους απεργούς πείνας γίνει θύμα της ιδιαίτερα μεταδοτικής και θανατηφόρου γρίπης και την μεταδόσει με εξίσου θανατηφόρα τροχιά, σε εναν απο τους "ανθρωπιστικούς φρουράρχους" των μεταναστων-απεργών πείνας, και η γρίπη λόγω της ανεξέλεχτης μολυσματικής πορείας της σκοτώσει "εναν" απο τους παρισταμένους στην Νομική ...ποιός θα φταίει αν χαθεί ακόμα ενας συμπολίτης μας;;;...
...Κι αν απο αυτόν τον συμπολίτη μας νοσήσει και κολλήσει μέλος της οικογένειας του, συνεργάτης, η συντοπίτης του, και πεθάνει κι αυτός;...

Λειτουργοί της Δημόσιας Υγείας, εκείνοι που χωρίς υπερωριακά κόμιστρα, χωρίς ίχνος επιδόματος, Σάββατο, Κυριακή, νύχτα ή ξημέρωμα, χωρίς ίχνος χρηματικού οφέλους και οποιοδήποτε άλλο κίνητρο, σπεύδουν για να διαπιστώσουν αν ο ένας απεργός πείνας θέτει σε κίνδυνο τον διπλανό του λόγω μεταδοτικού νοσήματος, ή μέλη της οικογένειάς του που τον επισκέπτονται, ή τους ίδιους τους επιτηρητές-φρουρούς του άοπλου αγώνα τους, δηλαδή άτομα που περιφρουρούν τον αγώνα τους για λόγους πολιτικούς ή αντιεξουσιαστικούς...


Οι Γιατροί του Κόσμου στάθηκαν απο την πρώτη μέρα δίπλα στους απεργούς πείνας και έσπευσαν να εγγυηθούν την υγειονομική ακεραιότητα αυτού του αγώνα. Ομως, οι Γιατροί του Κόσμου δεν είχαν στην διάθεσή τους "φορητά διαγνωστικά συστήματα".
Οι "μετανάστες" παρουσιάζουν μη διεγνωσμένα μεταδοτικά νοσήματα όπως έδειξε το screening του ΚΕΕΛΠΝΟ στους λαθρομετανάστες στον Έβρο απο την εξέταση των 2275 περιστατικών (1517 άντρες, 259 γυναίκες),  εξαιρετικά αυξημένη επίπτωση Φυματίωσης, Ηπατίτιδας (A, B και C), AIDS και σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, καθώς και παιδικών ασθενειών λόγω έλλειψης εμβολιασμού και πολυομυελίτιδα!!!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.